Dealer worden


ForMyDogs Benelux staat open voor een wederzijdse samenwerking met alle bedrijven zoals internet, winkels en boetieks die geïnteresseerd zijn in de verkoop van moderne hondenkleding en accessoires.

Wij zijn van mening dat de zakelijke samenwerking met ForMyDogs Benelux de kans op groei kan stimuleren en de omzet kan verhogen,

ForMydogs hondenkleding en accessoires is zeer aantrekkelijk op alle punten, de prijzen zijn betaalbaar,
De “ForMyDogs”- collectie bestaat uit een zeer exclusieve hondenkledinglijn, accessoires en aanverwanten artikelen. De volledige collectie wordt door eigen designers ontworpen en is van een zeer hoge kwaliteit. Dit vind u terug in onder andere de uitstraling, afwerking en de juiste keuzes in materialen. Er zijn verschillende rassen ingezet om tot de juiste pasvorm te komen, zodat het comfort voor de hond optimaal is, en deze er vrij en lekker in kan bewegen. De “ForMyDogs”- collectie wordt 2 x per jaar vernieuwd met een lente/zomer collectie en een herfst/winter collectie, zodat wij op de laatste medetrens kunnen inspelen en aanbieden.

 

ForMyDogs hondenkleding voldoet aan de internationale normen, onze kledingfabrieken zijn uitgerust met moderne hoogwaardige technologieën.

 

Heeft u interesse om dealer te worden of wilt u meer informatie, dan kunt u mailen naar: info@formydogsbenelux.nl

Of download het invul formulier.